Sydney’de skandal iddia… Nasıl olduğu araştırılıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA (İGFA)– YSK AK Parti Temsilcisi Recep Özel, yurt dışı seçimlerde Avustralya Sydney’de açılmamış işaretli oy pusulaları çıkmasıyla ilgili kendilerinin de bu işin takipçisi olduklarını duyurdu. CHP Yurtdışı Örgütlenme Biriminin paylaşımını alıntılayan AK Partili Özel, “Nasıl olduğunun ortaya çıkartılmasını herkesten çok biz istiyoruz. Ayrıca bu oy pusulasının bu şekilde olduğunu ilk bulan ve tespit eden AK Parti sandık kurulu üyemiz Emine Delialioğlu olup kendisini tebrik ediyorum” ifadelerini kulandı.

Hatırlanacağı gibi, CHP’den yapılan paylaşımda yurt dışı seçimlerde Avustralya Sydney’de açılmamış işaretli oy pusulaları çıktığı belirtilmiş ve “Avustralya Sidney 2-G sandığında, açılmamış oy pusulasında AKP’ye basılan mühür çıktı. Tutanak tutuldu. Partimiz adına Yurt Dışı İlçe Seçim Kurulu’na suç duyurusunda bulunuyoruz. Takipçisi olacağız” denilmişti.

Haber Kaynağı: İGFA Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sydney’de skandal iddia… Nasıl olduğu araştırılıyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ajansavrupa.com | Avrupa Haberleri - Ajans Avrupa - Almanya Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!